Diskuse

V USA vyhrál Zeman. Americká kavárna zešílí

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Ráno jsem brzy vstával a poslouchal při snídani Borka v ČT,chudák,byl na umření,ale dobře mu tak za loňský podraz na Albertově.Zajímavé byly komentáře v rádiu,byl jsem celý den za volantem, a tak jsem poslouchal,dlouho jsem se tak nebavil když jsem poslouchal ty nářky nad vítězstvím Trampa;-D

0 0
možnosti
Foto

Zpráva o vítězství Trumpa mi zlepšila náladu. Je to člověk z masa a kostí, chová se přirozeně, říká většinou svoje názory a tím si získal střední vrstvu amerických občanů. Omílání frází již v dnešní době neletí. Lidé chtějí řešení, ne mlácení prázdné slámy.

Bylo by dobře, kdyby si všichni ti, kteří mají Ameriku jako vzor, uvědomili poselství které od ní přichází a polevili ve svém úsilí, rozdávat prostředky nefachčenkům a migrantům. Tyto peníze které stát vybral na daních a tak štědře rozdává hradí ti, kteří vytvářejí hodnoty, tedy by měly býti použity na zlepšení jejich života a ne pro ty, kteří na nich parazitují.

4 1
možnosti
LP

S ohledem na Czexit a rakouské prezidentské volby bych uvítal, abyste byl radši pesimista. :-))) Když Vám to vyšlo s Brexitem a s DT, tak se toho držte dál...

1 0
možnosti
JH

Ano, to srovnání s ČR sedí. Elitáři všech zemí teď nádherně kňučí:-)

7 0
možnosti
MZ

Vážený pane Král,

karma. Jak jsem někde četl, máme Zemana, ale Amíci nás zase museli Trumphnout. No s tím Czexitem, mám takovou obavu, že i kdyby Brusel "velel" jen našemu státu (ostatní vystoupily), tak my se snad pořád budeme snažit EU reformovat. Činy nám moc nejdou, opravdových elit a hrdinů si nevážíme a ty pseudoelity společně s mediální masáží by nám vysvětlili, proč je v EU výhodné zůstat.

Ale snad se pletu.

S pozdravem

MZ

8 1
možnosti
Foto

Současná politika "západu" směřovala k nové studené válce s možností vypuknutí třetí světové. Démonizování Ruska a masáž sdělovacími prostředky se snaží vyvolat protiruské nálady. Neochota respektovat zájmy Ruska ve prospěch zájmů USA, chápe jen malá část společnosti. Zejména názor na Krym a Ukrajinu ve srovnání s bombardováním Sarajeva a osamostatněním Kosova. Doufám, že se to s Trumpem změní

9 3
možnosti
VK

Jen dotaz. Kdo opakovaně chrastil jadernými zbraněmi? Kdo anektoval cizí území?

1 3
možnosti

já nevím, dívám se na čété celou noc až do teď a že by někdo brečel? Spíš autore přání otcem myšlenky a potřeba mít nad někým převahu. Škoda, jinak v blogu je spousta dobrých myšlenek, jen to "rozdělování" převládá, to "rozdělování", které Trump právě kritizoval a bude odstraňovat v USA. Tak proč nezačnete v ČR spojovat jako první Vy?

3 5
možnosti
Foto

Ano, slzy tam nikomu netečou, ale vnímáte také ta slova...? To vyřčené...? Cítíte to rozčarování..., skepsi..., nejistotu...?

3 0
možnosti
TV

Karma! Nemám co vytknout. Ještě jsem tedy (škodolibě) zvědavý na smutné tváře "objektivních" redaktorů ČT (včerejší výkon expertů a moderátorů byl jak z Orwella) a osobností typu Švejnar, Halík, Schwarzík, Kolář... a celé neomarxistick...pardon "demokraticko-liberální" kliky.

17 1
možnosti

ti lidé říkali svůj názor, tak jako se jej určitě snažíte říci vy. Máte problém s tím, že jejich názor je jiný? Tak s ním nesouhlaste, neposlouchejte je, nečtěte je. Snadné řešení. Tohle vaše "komentování" něčích pocitů je trapné.

0 6
možnosti
PB

..... se taky těším jak ty umělci z Holyvůdu podepíšou peticu, založijou San Franciskou výzvu a vyhlásijou tejdny neklidu,- .... šak takovej hulvát, sexista, buran, rasista, neplatič daní a nevdělanec nemože byt prezidentem jůesej, žejo,- kam bysme s takovou došli V?!?

12 0
možnosti
Foto

Ještě jste zapomněl dodat, že budou požadovat nové volby jako v Británii nové referendum

3 0
možnosti