Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Snad jen s tím ,,čexitem" bych se nezabýval. EU svými ,,elitami" ,,sofistikovaně" kope sama sobě hrob;-(;-) Budˇ se vrátí k tomu. čím původně začalo EHS, nebo skončí jako RVHP včetně převoditelného rublu. Pardon, eura;-)

6 2
možnosti
Foto

Návrat k EHS a Scgengenské smlouvě. Zatím EU naopak snaží pod svá křídla zařadit i obranyschopnost, kterou zajišťuje NATO

2 0
možnosti
TP

T40o32m72á94š 26P94í55c36l

9. 11. 2016 11:30

Musím se přiznat, že jsem moc nechápal přesvědčení levičáků o tom, že ta slavná nahrávka Trumpa poškodí. Možná mi pomůže některá z diskutujících žen, když odhodí masku. Fakt by vám byl bližší nějaký upjatý ňouma než chlapácky (byť poněkud neomaleně) frajírkující Trump?

5 0
možnosti
DP

D14a71d17a38k 50P60e93t88r

9. 11. 2016 11:33

Slavná nahrávka je nicota proti orálu Lewinské. A to si Hillary nebyla schopna v hlavičce.

6 0
možnosti
DP

D86a23d34a34k 96P54e50t53r

9. 11. 2016 11:30

Skvělé, za chviličku se stanete terčem, kavárna se co nevidět otřepe.

5 1
možnosti
MB

Jako fejeton zase skvělé ;-D

5 1
možnosti
MS

Karma za konstatování arogance moci médií a údajných "elit",které mají chorobnou potřebu neustále moralizovat ostatní a sami skrývají slámu v botách a špejle v uších.

Na druhou stranu nejen Clintonovou,ale ani Trumpa bych nevolil ani ve snu.Oba svým veřejným vystupováním a kostlivci ve skříni prokázali,že se na úřad nehodí.Myslím si,že je Clintonová menší zlo,ale je to jen můj osobní pohled.Holt ukáže čas jak se Zeman-Trump bude chovat.Hlavně ať nepoblije deklaraci.

3 3
možnosti
IS

Uvidíme, zda si Trump pořídí kvalifikovanějšího mluvčího než Zeman a zda bude lhát a nerespektovat výsledky soudních rozhodnutí stejně jako náš prezident. Pokud se tak stane, nebude jistě protestovat pouze americká kavárna. Vzpomeňme si na pohnutý romantický příběh jiného amerického prezidenta a jeho šikovné stážistky a na reakci, kterou vyvolalo jeho lhaní pod přísahou. Zásadní rozdíl je ovšem v tom, že Zeman je na rozdíl od Trumpa ryzí socialista. Zeman v Americe rozhodně nezvítězil, uličníku.;-)

6 4
možnosti
AD

Jen dotaz. Jaké soudní rozhodnutí Zeman nerespektuje?

3 1
možnosti
VJ

R^!

Jen poznámku. Já jsem rád právě kvůli Donaldovi. Hillary právě odchází do historie mezi faded papers a je mi volná stejně jako dřív.

11 1
možnosti
SB

Dal jsem tomuto článku svou karmu.

Blahopřeji autorovi k výbornému výsledku.

13 3
možnosti
Foto

Druhý extrém,nic víc.

2 2
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5702x
Parazitující živnostník, školitel češtiny, korektor a redaktor, libertarián, euroskeptik, pravičák, E(I)NTJ a fanoušek hudby, češtiny, cizích jazyků, technologií, her a seriálů.

Narodil jsem se v roce 1991 v jižních Čechách, dlouho bydlel kousek od Berouna, nyní se pohybuji v Praze. Živí mě převážně čeština, jsem korektor, editor, redaktor, školím jazyk ve firmách i státní správě. Od roku 2011 jsem dělal pro různá online média, téměř tři roky (od roku 2013) jsem psal jako externista do technologické rubriky iHNed.cz, velmi výjimečně i do tištěných médií. Po získání titulu (v roce 2015) jsem z přivýdělků a dohod udělal živnost – jsem OSVČ, tedy parazit, mám svůj tým lidí a nabízím kompletní služby ohledně textů, od tvorby přes korekce po překlad. Mezi mé klienty patří například jeden velký výrobce elektroniky. Školím češtinu, etiketu a „komunikaci“.

Vystudoval jsem mezinárodní obchod na FMV VŠE a amerikanistiku na FSV UK, na půl roku jsem si odskočil studovat terorismus, národní bezpečnost a trestní systém do Spojených států. Předtím jsem měl to potěšení studovat trubku (a jako vedlejší obor klavír) na pražském Gymnáziu Jana Nerudy s rozšířenou výukou hudby. Od září 2016 jsem nastoupil jako student Ph.D. zpět na FSV (momentálně přerušeno).

Mám úžasnou ženu a neméně úžasnou roční dceru – jsou pro mě vším.

Politicky jsem libertarián/minarchista: Příznivec malého státu s malými pravomocemi, který chrání před násilím a krádežemi a vynucuje nutné minimální zákony. Jen pak může společnost fungovat, aniž by nějaká skupina utlačovala nebo vykořisťovala jinou, a země může ekonomicky prosperovat.

Děkuji za návštěvu mého blogu, snad vás moje texty zaujmou.