Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Králi.

1) podle toho nadpisu preferujete muslimy před komunisty, Obávám se že jste natolik mladý, že můžete zažít jejich vládu i u nás. Pak je velmi pravděpodobné, že si byste měl radši vládu i těch komunistů. Můžete si to otestovat. Prožijte nějakou dobu v muslimských NoGo zónách nebo v Saudské Arábii. Možná vám to docvakne

2) píšete o něčem o co jste nezažil ani jako miminko.

3) Poukazujete na zákazech džín a dlouhých vlasů,Hodně záleželo na koho jste padnul. O přímý zákaz shora většinou nešlo, ale našli se tací ochránci "dobrých mravů" i mezi kantory i vedoucími

a) džíny byly spíše nedostatkové než zakázané

http://www.lidovky.cz/dziny-dlouhe-cekani-pred-tuzexem-na-vonavy-original-fy3-/nazory.aspx?c=A090807_202219_ln_nazory_pks

b) školní uniformy se musí nosit v USA, GB, Japonsku a ve spoustě dalších států - dokonce i nyní v ČR. Kde je ta volnost výběru?

c) přehrajte si Formanovy "Vlasy"- Tam vám zábavnou formou ukáží negativní postoj k hipíkům a stříhání dlouhých vlasů to tam symbolizuje. Takže i v USA systém a většinová společnost odsuzovala a "bojovala" proti odlišnostem.

1 0
možnosti

hmmm ....chce se mně napsat .... ,,z toho kluka jednou NĚCO BUDE" R^;-)! Karma.

1 0
možnosti

A59d28a86m 64B64í30l92e71k

16. 7. 2017 11:23

absolutní souhlas. Libertariánství je mi velmi blízké, i díky tomu, že jsem část života prožil za bolševika - umím si svobody vážit.

2 0
možnosti

Je to od vás milé posuzovat něco podle poučky "Jedna paní povídala", s tímto se dostanete daleko.

0 0
možnosti

Lepsi burkiny nez boratovky.

1 0
možnosti
Foto

Tak to jednoznačně :-D

0 0
možnosti

J70a26n 62P51a51l33l51a74s

15. 7. 2017 22:29

Dobrý večer, na můj vkus trochu ostré, ale za obsah karma.

A přidám perličku: Na gymplu mi profesor občanské nauky a náruživý komunista řekl přímo v hodině: „Dej se ostříhat, takovýhle pačesy nosil Ježíš.“

2 1
možnosti

I dnes jsou v řadě firem dlouhé vlassy dle firemních kodexů zakázané

3 0
možnosti

a zákaz nošení džín za socialismu je naprostý nesmysl......nevím jak to bylo v 50. letech...ale později je to nesmysl

4 4
možnosti

Človíčku, ještě budete muset hodně načíst a naposlouchat, nejen z historie :-D. Každopádně s právem soukromníka omezovat, tedy vpustit jen někoho, bych i souhlasil. Na druhou stranu - co třeba školy? Já prostě potřebuju identifikovat žáka po celou dobu jeho pobytu v budově nebo na akci a škola by měla být apolitická a bez náboženských symbolů (z náušnice v uchu bych se ale nepo..). Tedy zde zákaz jednoznačně ano. Hezký den.

1 0
možnosti

apoliticnost skoly ale znamena to, ze skola se vyhyba prosazovani nejakeho poltickehi ci nabozenskeho nazoru. to ovsem plati pro skolu jakozto instituci, nikoli pro jeji zaky, tedy jeji klienty, pro nez tady je. neni duvod, aby zak nemohl mit nabozensky symbol, on neni soucasti instituce, je soukromou osobou.

0 0
možnosti

Lidé až příliš často a rádi hovoří o tom, co sami neviděli a nezažili. Jinak něco málo komančů na území USA zůstalo a k nám se nehnou?!?!

5 0
možnosti
Foto

Komunismus jsem neviděl a nezažil a znovu opakuji, že bolševika jsem použil jako symbol silného autoritativního státu, který si uzurpuje právo kafrat lidem do vzhledu. Možná to nebyl nejšťastnější příklad, ale mám informace od několika pamětníků, že za styl oblékání byli perzekvováni.

3 6
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS